Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

Gas Natural estudiarà presentar una oferta per al grup eòlic Fersa

El president Salvador Gabarró recull la proposta d'un accionista a la junta i reconeix que "potser ens haurem de mirar" la possibilitat de comprar el grup de parcs eòlics

El grup danès Greentech ha presentat recentment una oferta pública a borsa (opa) sobre Fersa, una companyia que ha desenvolupat parcs eòlics. Les condicions representen un descompte sobre la cotització borsària de mé del 8%, a un preu de 0,4 euros per acció i un valor total de 56 milions d'euros. El consell d'administració de Fersa ha rebutjat l'oferta del grup danès.

Un accionista ha preguntat a la junta d'accionistes de Gas Natural que s'ha celebrat aquest matí a Barcelona sobre la conveniència de presentar una contraoferta per part de Gas Natural, amb l'objectiu de quedar-se Fersa a un preu ventatjós. L'accionista ha exposat que les accions de Fersa havien arribat a cotitzar fins i tot a 10 euros. La sorpresa ha estat que en el torn de respostes, el propi president de Gas Natural no sols ha recollit la sugèrencia, sinó que ha respost que "potser sí que ens ho haurem de mirar".

Etiquetes

Més continguts de