General Electric dóna vacances il·limitades a 30.000 treballadors

La nova política afectarà pràcticament la meitat dels treballadors nord-americans de la multinacional

El conglomerat industrial nord-americà General Electric, una de les empreses més grans del món, començarà a oferir vacances il·limitades al 43% de la seva plantilla als Estats Units, és a dir, uns 30.000 treballadors, segons informa un portal de la CNN. Aquesta nova política d'empresa implicarà que els treballadors no tinguin cap límit en el nombre de dies lliures de vacances, per malaltia o personals.

La mesura s'aplicaria principalment entre els executius i els anomenats 'professionals d'alt nivell' de la companyia, que assegura que la decisió forma part d'una canvi cultural més ampli a General Electric. Segons ha reconegut la responsable de recursos humans de la seva divisió d'energia i aigua, Cara Hume, l'empresa pot tenir més èxit si confia més en els seus treballadors.

L'any passat, el propietari de l'imperi Virgin,  Richard Branson, ja va proposar a una part dels seus treballadors no tenir límit anual en el nombre de dies de vacances sense haver de demanar permís a ningú. L'empresari va defensar aquesta mesura com una via per augmentar la lleialtat i el rendiment de la plantilla

Més continguts de