Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

La Generalitat assumeix la gestió de la dessalinitzadora del Prat

L'empresa pública Aigües Ter Llobregat (ATLL) anul·la un concurs a Ferrovial i es queda tota la plantilla de la potabilitzadora

L'administració catalana ha deixat sense efecte la recent adjudicació de la gestió de la dessalinitzadora del Prat a Cadagua, una filial de Ferrovial. Les instal·lacions inaugurades el juliol del 2009 estaven en mans d'una Unió Temporal d'Empreses (UTE) liderada per Agbar. Aigües Ter Llobregat (ATLL) va decidir fa 15 dies convocar un concurs per renovar la gestió privada de la dessalinitzadora durant mig any més.

Cadagua va resultar ser l'adjudicatària, tot i que Agbar també s'hi va presentar i va ofertar un preu més baix. Però els plans de reducció de plantilla de Cadagua van revoltar els treballadors. Davant la situació, i al cap de només tres dies de l'entrada en vigor de la nova adjudicació, la Generalitat ha optat per no firmar el concurs i subrogar tota la plantilla de 19 treballadors, que ara dependran de l'administració catalana. Agbar ha presentat recurs.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT