COMERÇ
Economia 15/03/2012

La Generalitat destina 12 milions d'euros a incentivar la competitivitat del petit comerç

El director general de Comerç, Josep M. Recasens, ha presentat avui el programa d'ajuts 2012

Laura Montaner
1 min

BarcelonaEl director general de Comerç, Josep M. Recasens, ha presentat avui davant els membres de la junta directiva de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) el Programa d'ajuts 2012, que té previst destinar 12 milions d'euros a impulsar la cooperació empresarial en el comerç, els serveis, l'artesania i la moda.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons el president de la CCC, Pere Llorens, "malgrat la crisi, ara és un moment d'oportunitats per al sector i aquests diners són un bon reclam que ha de servir per posar en valor el petit i mitjà comerç, que es caracteritza per la proximitat, la sostenibilitat i la professionalitat dels seus treballadors".

Durant la presentació, Recasens ha explicat que aquest pla s'articularà amb campanyes territorials i sectorials, a través d'incentius, per realitzar reformes dels locals comercials; per atenuar l'impacte de les obres civils de llarga durada; per la compra, lloguer i concessió de locals buits a peu de carrer, per al foment d'iniciatives sectorials i gremials i per al foment del comerç associat de proximitat, entre d'altres.

stats