ECONOMIA
Economia 25/05/2012

La Generalitat intervé l'Aliança després de la retirada de l'oferta de Sanitas

Nomena Roger Guasch administrador provisional de la mútua. L'objectiu de la decisió és integrar l'Aliança en una altra entitat

T.g.
1 min

BarcelonaL'Aliança torna a mans de la Generalitat. El consell de govern de la mutualitat de previsió social reunit avui en sessió extraordinària ha demanat la tutela de l'administració catalana. La direcció general de Política Financera ha nomenat administrador provisional únic el fins ara director general de l'entitat, Roger Guasch.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El comunicat emès pel departament d'Economia destaca que "amb aquesta decisió s'impulsarà el procés d'integració de l'Aliança en un nou grup assegurador". La nota fins i tot cita el fracàs final de les negociacions amb el grup que havia mostrat interès i una oferta de compra: Sanitas. Segons el mateix comunicat, aquesta asseguradora "no ha concretat satisfactòriament la seva proposta ni els compromisos que va assolir inicialment", i afegeix que "s'estudiaran altres possibles ofertes".

Finalment, la direcció general de Política Financera destaca que l'Aliança ha aconseguit dèficit zero en el primer quadrimestre d'aquest any. L'administrador únic seguirà desenvolupant el pla estratègic per al període 2012-2013, que considera la segregació de l'activitat asseguradora i assistencial.

stats