Germanwings obre una "investigació completa" sobre l'accident als Alps francesos

La companyia assegura en un comunicat que "no hi ha informació addicional disponible"

Germanwings està duent a terme una "investigació completa" sobre l'accident que s'ha produït aquest dimarts prop de les 11.00 hores, quan un Airbus A320 que feia la ruta Barcelona-Düsseldorf s'ha estavellat a prop de Niça, segons ha informat en un comunicat l'aerolínia.

La filial de baix cost de Lufthansa ha assegurat que actualment "no hi ha informació addicional disponible", i que fins que no finalitzi la investigació no podrà proporcionar més detalls sobre el sinistre, en què viatjaven 144 passatgers i sis tripulants de cabina.

L'aerolínia Germanwings ha habilitat un telèfon gratuït d'informació per a familiars i afectats per l'accident: 004980011335577.

Anterioriment, el conseller delegat de Lufthansa –matriu de Germanwings–, Carsten Spohr, ha afirmat aquest dimarts a través de Twitter que la companyia espera "trobar supervivents" de l'accident, sobre el qual "encara no saben què ha passat". El directiu ha dit que "si les nostres pors es confirmen, aquest és un dia fosc per a Lufthansa", i ha transmès el condol als familiars dels passatgers i la tripulació.

Abans, Germanwings, la filial de baix cost de Lufthansa, ha assegurat aquest dimarts al matí al seu compte de Twitter que "no té cap informació pròpia confirmada" sobre l'accident del seu vol de Barcelona a Düsseldorf, als Alps francesos, que segons el govern francès s'ha saldat sense supervivents.

"Ens hem assabentat recentment de les informacions a la premsa especulant sobre un incident, però no tenim informació pròpia confirmada, ha afirmat la companyia a Twitter. La companyia dirigia, per a més informació, a la seva web, però en els primers moments després de l'accident no es trobava operativa.