Glovo compra a AmRest (La Tagliatella) per 30 M€ l'apli de menjar a domicili Pizza Portal

AmRest entrarà en el capital de la plataforma d'origen català

Glovo ha anunciat aquest dimarts que compra la plataforma de menjar a domicili Pizza Portal, propietat la companyia polonesa AmRest, per 30 milions d'euros. AmRest és l'empresa propietària de la cadena de restaurants La Tagliatella.

Segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercats de Valors (CNMV) aquest dimarts, Glovo ha comprat el 100% de les accions de l'agregador polonès Pizza Portal. L'operació s'ha tancat per uns 30 milions d'euros, tot i que es preveu que se'n destinin cinc més en complements variables que no han estat especificats.

A més de l'import en efectiu, AmRest rebrà com a contraprestació noves accions de Glovo. Tot i així, l'operació està subjecta a les condicions suspensives habituals en les transaccions de fusió i adquisició.

Glovo, plataforma de comandes online i entrega de menjar a domicili i altres béns de consum, té actualment més de 5,5 milions d'usuaris i 16.000 socis. L'apli catalana està present en 202 ciutats de 26 països del món, entre Europa, l'Orient Mitjà, l'Àfrica i l'Amèrica Llatina. Recentment, Glovo també ha apostat pel mercat de l'Àfrica subsahariana.

Glovo marxa del Brasil però inverteix 15 M€ en les filials llatinoamericanes

D'altra banda, AmRest va registrar durant el primer trimestre de l'any un benefici net atribuïble de 3,8 milions d'euros, un 15% menys que el mateix període de l'any anterior.

Més continguts de