Economia 27/05/2012

Goirigolzarri matisa que vol "generar valor" i "oferir rendibilitat" amb el capital aportat per l'Estat a Bankia

Afirma que l'objectiu és que en un futur pugui vendre les accions "al major preu possible amb el consegüent benefici per als contribuents"

Acn
1 min

BarcelonaEl president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, ha afirmat aquest diumenge que l'obligació de l'entitat no serà "tornar el capital" que l'Estat li doni per sanejar el banc sinó "ser capaç de generar valor i oferir rendibilitat a aquesta aportació". Pel president de l'entitat, es tracta que quan l'Estat "ho consideri oportú i mitjançant el mecanisme que desitgi, pugui vendre les accions de Bankia al major preu possible amb el consegüent benefici per als contribuents". Goirigolzarri també ha explicat en una breu nota que la prioritat del nou equip gestor és "fer una gestió eficient, austera i transparent que generi valor". Està previst que l'entitat rebi ajudes públiques per valor de 19.000 MEUR.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En una breu nota als mitjans de comunicació, Goirigolzarri matisa així les declaracions d'aquest dissabte en roda de premsa en què va afirmar que Bankia no tenia obligació de tornar aquests diners perquè "era capital" i es tractava de "crear valor per als seus accionistes", ja que considerava que no es tractava de cap préstec sinó d'una ampliació de capital.

stats