Economia 13/04/2011

Gómez-Navarro presenta la seva dimissió com a President del Consell de Cambres de Comerç

Durant el Ple de les Cambres de Comerç, ha traslladat als seus col·legues la decisió irrevocable d'abandonar l'organisme davant de la impossibilitat d'aconseguir que l'executiu doni marxa enrere a la supressió de l'obligatorietat de la quota cameral

Helena Esteves
1 min

BarcelonaEl President del Consell Superior de les Cambres de Comerç, Javier Gómez Navarro, ha presentat la seva dimissió per les discrepàncies amb el Govern sobre la supressió de l'obligatorietat de la quota cameral.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Durant el Ple de les Cambres de Comerç, reunit aquest matí i compost pels presidents de les vuitanta-vuit Cambres de comerç, Gómez-Navarro ha traslladat als seus col·legues la seva decisió irrevocable d'abandonar l'organisme davant de la impossibilitat d'aconseguir que l'executiu doni marxa enrere a aquesta supressió.

Fa menys d'un any, al juliol del 2010, Gómez-Navarro va ser reelegit President de les cambres per a un segon mandat de quatre anys, després que accedís al càrrec el 2005.

El Govern va aprovar el desembre passat un decret llei de mesures econòmiques que incloïa la supressió de l'obligatorietat a totes les empreses del pagament de la quota cameral. Per a que les Cambres poguessin adaptar la seva activitat a aquesta retallada, es va eliminar l'obligatorietat amb caràcter immediat per a les empreses de reduïda dimensió i, per a la resta, es va establir un període transitori al llarg de tot el 2011.

stats