Gortázar: "Hi posarem el coll, en la negociació amb els sindicats"

Els resultats de CaixaBank en 10 frases

  1. Gonzalo Gortázar, conseller delegat, sobre la negociació de l'ERO que afectarà 2.157 empleats: "Hi deixarem el coll, en la negociació amb els sindicats. Espero que ells també ho facin".
  2. Gonzalo Gortázar: "Estem satisfets d'arribar a una rendibilitat raonable però som conscients que hem de continuar enfrontar-nos a un entorn advers".
  3. Jordi Gual, president de CaixaBank, sobre la situació política: "El moment sociopolític és complex. A Espanya la situació també és complexa, però de relativa estabilitat".
  4. Jordi Gual sobre el BBVA i el cas Villarejo: "No entrarem a valorar el que passa en altres entitats".
  5. Gonzalo Gortázar sobre la sentència de les despeses hipotecàries: "No hi ha hagut impacte. Hem augmentat la producció un 9% respecte a l'any anterior i un 8% sobre el trimestre precedent".
  6. Gonzalo Gortázar sobre la xarxa d'oficines: "No abandonarem els pobles, mantindrem les oficines rurals; el que necessitem és flexibilitat".
  7. Gonzalo Gortázar sobre la reducció del nombre d'oficines urbanes: "Continuem tenint una capitalitat molt gran. El client haurà de caminar uns minuts més però per obtenir més valor afegit. Ens fa pensar que és el camí correcte. Tindrem menys oficines, però millors. Tindrem superoficines amb una inversió de 250 milions els pròxims tres anys".
  8. Gonzalo Gortázar sobre la venda de la participació a Repsol: "És una fantàstica companyia, però l'encaix amb la nostra activitat bancària no existeix".
  9. Gonzalo Gortázar sobre els sous dels empleats: "No es preveu una rebaixa de sou. Farem tot el possible i impossible per arribar a un acord. El que esperem és que ells [els sindicats] facin també el possible i l'impossible.
  10. Jordi Gual sobre com afecta el Procés l'economia: "L'economia catalana es comporta amb una alta correlació amb l'espanyola, normalment més forta en les pujades i menys en les baixades. És molt difícil especular què passaria en escenaris que no valorem".