CONSELL EXECUTIU
Economia 03/04/2012

El Govern preveu que les factures pendents amb els proveïdors es liquidin abans de juny

L'executiu d'Artur Mas aprova acollir-se a la línia de finançament extraordinari de l'Estat espanyol amb aquesta finalitat

Sara González
1 min

BarcelonaEl Govern ha aprovat avui acollir-se a la línia de finançament extraordinari de l'Estat espanyol per pagar als proveïdors amb l'objectiu de liquidar abans del mes de juny les factures pendents de pagament a 31 de desembre del 2011. El deute que té la Generalitat amb els proveïdors frega els 6.500 milions d'euros.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Abans del 15 d'abril, la Generalitat farà arribar al ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques una relació de les factures pendents i també inclourà les relacionades amb concerts subscrits en matèria sanitària, educativa i de serveis socials.

La creació d'aquest mecanisme de finançament, que implicarà que la Generalitat deixarà de fer-se càrrec dels pagaments i els proveïdors hauran de conèixer l'estat dels pagaments a través del ministeri o de l'ICO, es va fixar en la darrera reunió del consell de política fiscal i financera del 6 de març passat.

stats