CONSELL EXECUTIU
Economia 27/03/2012

El Govern aprova la venda de l'edifici del departament de Territori i Sostenibilitat

La Generalitat obtindrà 52 milions d'euros. La conselleria hi continuarà instal·lada durant almenys vint anys més en règim de lloguer

O. March / S. González
1 min

BarcelonaEl Govern ha aprovat avui la venda de l'edifici del número 2-6 de l'avinguda Josep Tarradellas, que acull la seu de la conselleria de Territori i Sostenibilitat per 52 milions d'euros. Aquest és el primer edifici públic que aconsegueix vendre l'executiu en aquesta legislatura. La venta de patrimoni és una de les opcions que el president de la Generalitat, Artur Mas, va posar sobre la taula el passat mes de juliol per millorar la liquiditat i facilitar el reequilibri de les finances de la institució.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'edifici ha estat adquirit per l'empresa Bancalé Servicios Integrales, tot i que el departament de Territori hi continuarà instal·lat durant un mínim de 20 anys més pagant un lloguer. L'immoble es va construir el 1969 i té una superfície de 16.853 metres quadrats distribuïts entre 12 plantes, 5 de les quals són sota rasant.

Continuen en venta la nau logística del Polígon Industrial Molí del Racó de Sant Sadurní d'Anoia i els nou locals d'oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya, la venta dels quals va quedar deserta, així com 19 edificis d'oficines que el Govern pretén vendre aquest any.

stats