FARMACÈUTIQUES
Economia 18/02/2011

Grifols comença a construir una nova planta a Parets del Vallès

El fabricant d'hemoderivats invertirà uns 20 milions d'euros en les noves instal·lacions, que duplicaran l'actual capacitat de la planta catalana

Elena Freixa
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El fabricant d'hemoderivats català Grifols ha iniciat les obres d'una nova planta de fraccionament de plasma sanguini al seu recinte de Parets del Vallès, que entrarà en funcionament a finals de 2014 i suposarà la creació d'un centenar de llocs de treball.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons ha informat la multinacional catalana, les noves instal·lacions suposaran una inversió de 20 milions d'euros i permetran duplicar la capacitat actual instal·lada a Parets.

En total, sumant també la capacitat de la fàbrica de fraccionament que l'empresa té a Los Angeles, Grifols podrà tractar 6,3 milions de litres de plasma en tres anys.

Les obres de construcció duraran uns 18 mesos i el procés de validació a què les autoritats d'Estats Units sotmetran les instal·lacions (ja que el plasma que es tracta a Parets té origen i destí en aquest mercat) durarà un màxim de dos anys.

stats