Tecnologia
Economia 30/12/2010

Groupon podria sortir a Borsa l'any vinent

El portal d'Internet de compres col·lectives va va rebutjar una oferta de compra de Google a principis de desembre

Redacció
1 min

BarcelonaGroupon està preparant una possible sortida a Borsa el 2011, segons publica The New York Times. El portal d'Internet de compres col·lectives ha atret en els darrers temps a grans inversors institucionals, com ara Morgan Stanley, Fidelity Investments o T. Rowe Price. Ara estaria preparant una nova ronda de finançament i posteriorment, es convertiria en una companyia cotitzada.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Groupon va rebutjar a principis de d'aquest mes una oferta de més de 4.500 milions d'euros de Google, i anteriorment ja havia dit no a Yahoo! El portal d'Internet ha vist com el seu valor creixia als mercats secundaris, on els inversors han anat comprant títols dels actuals accionistes, entre ells, extreballadors de l'empresa. Segons la consultora Nyppex, el valor actual de Groupon ronda els 3.600 milions d'euros.

La possible intenció de Groupon de sortir a Borsa es coneix un dia després de la publicació que la CNMV nord-americana, la SEC, està investigant la negociació d'accions de companyies com Facebook, Linkedin o Twitter - companyies no cotitzades, com Groupon- als mercats secundaris.

stats