Economia 15/10/2012

De Guindos assegura que l'economia no empitjorarà durant el tercer trimestre

El ministre destaca una "certa estabilització" tot i que Espanya continuarà amb un PIB en retrocés i la caiguda rondarà el 0,4%, en línia amb el trimestre anterior

Efe
1 min
De Guindos vol que la banca pagui a Oliver Wyman

MadridEl ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha afirmat aquest dilluns que no hi haurà una "deterioració addicional important" de l'economia espanyola en el tercer trimestre de l'any.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En declaracions als mitjans després de la presa de possessió de la de la presidenta de la CNMV, Elvira Rodríguez, i de la vicepresidenta, Lourdes Centeno, el ministre ha dit que tots els indicadors apunten a unes xifres similars a les del segon trimestre, quan l'economia va caure un 0,4% respecte al trimestre anterior.

De Guindos ha parlat d'una "certa estabilització" de l'economia espanyola i ha afegit que la situació "contrasta" amb el que està passant a Europa, on tot apunta a un tercer trimestre de caigudes en els indicadors.

A Espanya, l'economia va començar a contreure's l'últim trimestre del 2011, i des de llavors la recessió s'havia anat agreujant trimestre rere trimestre.

stats