Publicitat
Publicitat

De Guindos respecta la manifestació sindical però adverteix que els sacrificis són "ineludibles"

El ministre espanyol d'Economia respon a la mobilització d'aquest dissabte des de Xipre, on s'ha fet una trobada informal de l'Ecofin

"El govern [espanyol] només pot manifestar el seu respecte absolut per la manifestació", ha assenyalat Luis de Guindos en una roda de premsa després del consell informal de ministres d'Economia de la Unió Europea, que s'ha fet aquest dissabte a Nicòsia, a Xipre.

Segons el ministre espanyol d'Economia, el govern de Rajoy és conscient que està demanant sacrificis a la societat, però ha advertit que "són absolutament ineludibles per corregir un entorn difícil".

"Estem posant les bases de la recuperació. I en aquesta recuperació, aquesta futura generació d'ocupació, és en el que ens hem de basar tots per garantir en el futur el que és l'estat de benestar", ha recalcat.

El govern espanyol, segons De Guindos, té "la voluntat d'explicar el que està fent amb la màxima humilitat però també amb tota la convicció, ja que s'estan posant les bases de la recuperació futura. I en aquesta recuperació és on tindrem en última instància la major garantia per a les prestacions socials".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT