MOTOCICLETES
Economia 08/07/2011

Milers de Harley envaeixen Barcelona el cap de setmana

El Barcelona Harley Days acollirà a unes 10.000 motocicletes d'aquesta marca ja llegendària. L'avinguda Maria Cristina serà un any més el punt de reunió i hi haurà activitats obertes a tothom

Redacció
1 min
Algunes dels Harley, a Montjuïc, a punt per recórrer Barcelona / FERRAN FORNÉ

BarcelonaLes primeres motocicletes Harley ja han començat a arribar a Barcelona per participar en la tercera trobada d'aficionats d'aquesta marca nord-americana, que espera reunir més de 18.000 motocicletes al llarg de tot el cap de setmana.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El Barcelona Harley Days s'ha convertit en tres anys en la principal concentració d'amants d'aquestes motocicletes i presumeix de ser la reunió més participativa, amb un milió de visitants l'any passat.

Enguany, el calendari d'activitats acumula més concerts, exposicions de motocicletes antigues i d'exemplars customitzats. També s'oferiran proves de conducció gratuïta a visitants i, per als que no tinguin carnet, un simulador podrà fer-los sentir una sensació semblant a la de portar una Harley. La zona infantil també repeteix enguany amb un circuit de bicicletes.

Diumenge, com ja és tradició, els carrers de Barcelona es llevaran amb el brogit de milers de Harley Davidson que desfilaran pel centre de la ciutat. Serà un recorregut de 13 quilòmetres que començarà a les 10 del matí.

A més a més, aquest any també hi haurà una col·laboració especial amb el Banc d'Aliments, que tindrà una carpa pròpia al recinte del Harley Days.

El vicepresident de màrqueting europeu, Rob Lindley, ha defensat avui la idoneïtat de Barcelona per ser meca d'aquesta trobada. La ciutat i l'ambient, ha explicat, permet compartir "els valors i l'estil de vida que són propis de la marca".

Harley Davidson, nascuda a Milwaukee el 1903, forma part de la història d'or del motor nord-americà. El mite que s'ha creat al voltant de la marca ha convertit els propietaris d'aquestes motos en una mena de família. El club de propietaris de Harley és el més gran de món en nombre de socis.

stats