JUSTÍCIA
Economia 07/06/2011

Hisenda xifra entre 400.000 i un milió d'euros el presumpte frau de cadascun dels germans Carulla

Segons les conclusions de l'Agència Tributària, els sis germans haurien defraudat al fisc a través d'una operació de compravenda d'accions entre societats del grup, algunes amb seu en països amb avantatjosos règims fiscals

Efe
1 min

BarcelonaEl darrer informe de l'Agència Tributària xifra entre 400.000 i un milió d'euros la quantitat suposadament defraudada per cadascun dels sis germans Carulla, propietaris de la corporació Agrolimen, a través de societats instrumentals amb seu a paradisos fiscals.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Segons informa l'agència EFE, Hisenda ha emès un tercer informe en el qual ratifica les seves sospites de frau fiscal a l'impost de patrimoni dels Carulla. Aquest informe concreta la quota defraudada, que en algun cas arriba al milió d'euros.

Hisenda atribueix la quantitat defraudada més gran a Jordi Carulla, que tributa amb la seva dona com a no resident a Espanya. Segons les conclusions de l'Agència Tributària, els sis germans haurien defraudat al fisc principalment a través d'una operació de compravenda d'accions entre societats del grup, algunes amb seu en països amb avantatjosos règims fiscals.

stats