Economia 06/06/2012

Hisenda recaptarà 70 milions com a mínim del joc per internet

1 min
Hisenda recaptarà 70 milions com a mínim del joc per internet

El ministeri d'Hisenda preveu augmentar aquest any la recaptació del joc online , un cop ha entrat en vigor la regularització del sector. Segons els càlculs del govern espanyol, aquest any es mouran a l'Estat entre 300 i 600 milions d'euros. El percentatge que reté l'executiu és d'entre el 20% i el 25%. Per tant, en la hipòtesi més conservadora, les institucions estatals esperen ingressar "entre 70 i 80 milions". L'any passat aquesta xifra va ser de 60 milions, corresponent a la recaptació "voluntària" mentre el govern espanyol resolia els permisos.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Hisenda ha concedit 277 llicències a 53 empreses que s'han acollit al procés administratiu que es va posar en marxa al novembre per ordenar un sector empresarial dinàmic. Els permisos concedits avalen companyies que es dediquen online al pòquer, al bingo, a la ruleta o a les apostes hípiques o esportives, entre d'altres. Totes elles han acreditat estar al dia fiscalment i podran demostrar als usuaris que s'han regularitzat amb un emblema que les compromet amb un joc segur. Garanteixen, per exemple, que no admeten menors, que es protegeixen els consumidors i que el joc és honest.

El dia 15 començaran a aplicar-se les sancions per a les pàgines que actuïn sense permís. Els jugadors que hi tinguin fons tenen temps fins llavors per treure'ls. Si no, els perdran.

stats