IAG multiplica els guanys per nou i arriba als 694 milions fins al setembre

La societat resultant de la fusió entre Iberia i British augmenta un 7% els ingressos, fins a superar els 15.000 milions

La societat resultant de la fusió Iberia-British, IAG, va registrar en els nou primers mesos de l'any un benefici net de 694 milions d'euros, una xifra que multiplica per nou la del mateix període del 2013, que va ser de 77 milions d'euros.

El benefici operatiu abans de partides excepcionals d'IAG es va situar en 1.130 milions d'euros fins al setembre, amb un creixement del 66% respecte als nou primers mesos del 2013, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El grup va registrar uns ingressos de 15.155 milions d'euros, una millora del 7,4%.

En el tercer trimestre, el benefici de les operacions de British Airways va arribar als 607 milions d'euros, en comparació amb els 477 milions d'euros del mateix període de l'any anterior, mentre que Iberia va registrar un benefici de les operacions de 162 milions d'euros, multiplicant per més de dos el de l'any passat.

El benefici de les operacions de Vueling va ser de 140 milions d'euros, pràcticament el mateix que el dels nou primers mesos de l'any passat (139 milions d'euros).