Economia 27/03/2013

Dimiteix el conseller delegat d'Iberia, Rafael Sánchez-Lozano

El substitueix l'actual conseller delegat d'Iberia Express, Luis Gallego

Acn
1 min

MadridEl conseller delegat d'Iberia, Rafael Sánchez-Lozano, ha dimitit del seu càrrec, segons ha informat aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). En el comunicat, International Airlines Group (IAG) informa que el substituirà Luis Gallego, l'actual conseller delegat d'Iberia Express. EL conseller delegat d'IAG, Wilie Walsh, agraeix el treball a Sánchez-Lozano, que "ha liderat la companyia durant un període molt difícil enmig d'una profunda recessió".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Rafael Sánchez-Lozano assegura en el comunicat que està "molt orgullós" d'haver liderat Iberia durant tres anys. "Després d'haver arribat a un acord amb el mediador i la majoria dels sindicats, vam aconseguir una fita important en el procés de reestructuració de la companyia", manté, per afegir que "Iberia està iniciant ara una nova etapa i és temps de traspassar el comandament al meu successor".

El nou responsable, Luis Gallego, ha declarat que "és un gran honor tenir l'oportunitat de liderar Iberia" i que "la companyia té una xarxa internacional envejable i és líder en les rutes entre Europa i les dinàmiques econòmiques de l'Amèrica Llatina". "Espero conduir l'aerolínia cap a una nova etapa i un futur d'èxit".

stats