VIATGE OFICIAL A L'ÍNDIA

Mas es reuneix amb dos ministres indis de l'àmbit econòmic

El president destaca que el MWC de Barcelona és l'exemple que la col·laboració entre governs dóna fruits

Artur Mas s'ha reunit aquest dimarts al matí amb dos ministres del govern indi relacionats, tots dos, amb l'àrea econòmica. Concretament ho ha fet amb el titular de Tecnologia, Kapil Sabil, amb el qual inicialment s'havia anul·lat la reunió, i amb el de Ciència i Tecnologia, Shri Sudini Jaipal Reddy. Als dos els ha presentat els projectes tecnològics catalans i iniciatives com ara el Mobile World Congress, que se celebra anualment a Barcelona. Amb qui no es reunirà finalment és amb el titular d'Indústria i Comerç, per un problema familiar d'aquest.

Mas s'ha interessat per la situació política índia, per la seva economia i política de descentralització i ha compartit informació sobre alguns projectes de recerca de les universitats catalanes, que ha afirmat que són de referència.

A primera hora, el president català ha participat en la inauguració de la convenció anual de l'associació índia d'internet i mòbils i volgut destacar la capitalitat mundial del mòbil que ostenta Barcelona gràcies al Mobile World Congress. En aquest sentit, ha afirmat que la col·laboració entre governs, quan és profitosa, "dóna fruits".