TECNOLOGIES
Economia 10/10/2011

L'iPhone 4S supera el milió de reserves en un sol dia

L'smartphone, que es va presentar dos dies abans de la mort d'Steve Jobs, registra més que qualsevol altre nou producte que Apple ha engegat

Efe
1 min

WashingtonLes comandes de compra de l'iPhone 4S, l'últim model de telefonia d'Apple, han superat el milió de reserves en un sol dia i han superat les xifres del dia anterior que van registrar un rècord de 600.000 unitats encarregades. "El primer dia de comandes per l'iPhone 4S ha registrat més que qualsevol nou producte que Apple ha engegat i estem encantats que als clients els agradi el producte tant com a nosaltres", ha dit Philip Schiller, vicepresident de Màrqueting de Producte Mundial d'Apple.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'iPhone 4S estarà disponible en les 245 botigues que Apple té a Estats Units a partir del proper divendres. El nou dispositiu telefònic d'Apple es comercialitza en negre i blanc i estarà disponible a EUA per un preu suggerit de 146 euros en el cas del model de 16 GB, 219 per al model de 32 GB i 292 per al model de 64 GB.

A finals d'octubre sortirà a la venda a 22 països més, incloent-hi l'Estat espanyol, Àustria, Bèlgica, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Mèxic, Països Baixos, Noruega, Singapur, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Suècia i Suïssa. La nova aposta telefònica d'Apple va ser presentada el passat quatre d'octubre, dos dies abans de la mort del seu fundador, Steve Jobs.

stats