AEROLÍNIES
Economia 23/03/2012

Iberia Express començarà a operar diumenge amb preus a partir dels 25 euros

Els bitllets de la 'low cost' no es podran comprar per internet fins a la pròxima setmana

Efe
1 min

BarcelonaLa filial de baix cost d'Iberia per a vols domèstics i de mitja distància, Iberia Express, iniciarà les seves operacions el pròxim diumenge des de Madrid a quatre destinacions nacionals: Palma de Mallorca, Alacant, Màlaga i Sevilla. Els preus de llançament estaran a partir dels 25 euros. Caldrà esperar fins al mes de maig per sumar noves rutes domèstiques. Al juny i juliol s'inauguraran els primers vols a Europa, a destinacions com Dublí, Riga, Nàpols i Mikonos.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

S'haura d'esperar fins a la pròxima setmana per poder comprar els bitllets des de la pàgina web d'Iberia Express. De moment, només es distribueixen a través dels canals de venda d'Iberia.

La 'low cost' ha nascut perquè Iberia pugui fer front a les aerolínies de baix cost que dominen el mercat europeu de mitja i curta distància, segons la companyia. El sorgiment d'Iberia Express ha estat un motiu de conflicte laboral amb els treballadors d'Iberia, especialment amb els pilots, i ha provocat ja dotze jornades de vaga. Actualment el sindicat i l'empresa es troben en negociacions amb la mediació del govern espanyol.

stats