Publicitat
Publicitat

Ikea ampliarà la seva botiga a l'Hospitalet i crearà 77 llocs de treball

L'ajuntament de l'Hospitalet ingressarà nou milions d'euros pels drets d'ecplotació i l'impost de construccions

La multinacional sueca Ikea ampliarà la seva botiga de l'Hospitalet, la qual cosa permetrà crear 77 nous llocs de treball, segons que ha informat avui l'ajuntament, que ha aprovat l'operació urbanística per ampliar el centre de Granvia.

L'ampliació serà possible gràcies al traspàs de sostre comercial no executat en el Complex Direccional de Bellvitge a la parcel·la d'Ikea, que incrementarà la seva superfície en 6.600 metres quadrats passant a tenir 27.400 metres quadrats.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de l'Hospitalet ingressarà 8,2 milions d'euros per la venda dels drets d'aprofitament comercial i 800.000 euros en concepte d'Impost de Construccions, Impost de Béns Immoble i llicències d'activitat durant la construcció i l'ocupació de les noves dependències.

L'alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, ha dit que el consistori treballarà conjuntament amb la multinacional per facilitar que els nous treballadors de l'empresa siguin veïns de la ciutat.

Està previst que a final d'aquest any es realitzi una operació similar per a l'ampliació del Centre Comercial Granvia 2 en 4.700 metres quadrats.

Més continguts de