Publicitat
Publicitat

RESULTATS

Immobiliària Colonial registra un benefici de 24 milions d'euros fins al setembre

La taxa d'ocupació de Colonial a Espanya se situa al voltant del 85% al tancament del tercer trimestre de 2011, mentre que a París aquest percentatge arriba al 92%

Immobiliària Colonial ha registrat un benefici net consolidat de 24 milions d'euros en els nou primers mesos de l'any davant les pèrdues de 239 milions registrades en el mateix període de 2010, segons ha informat la companyia en un comunicat. El resultat recurrent del grup entre gener i setembre ha estat de 48 milions d'euros, dels quals 14 corresponen al tercer trimestre. L'empresa considera que aquestes xifres es poden interpretar com a mostra d'una "progressió regular durant els tres primers trimestres de l'any".

Els ingressos per rendes del grup en aquest període han caigut un 17%, fins als 167 milions d'euros, dels quals 109 milions (un 65%) corresponen a la seva filial francesa, Société Foncière Lyonnaise, i els 58 milions restants al mercat espanyol.

La taxa d'ocupació de Colonial a Espanya s'ha situat al voltant del 85% al tancament del tercer trimestre de 2011, mentre que a París aquest percentatge ha arribat al 92%. L'empresa ha aconseguit formalitzar contractes de lloguer per més de 105.000 metres quadrats entre gener i setembre. D'aquests, un 83% corresponen al mercat espanyol i el 17% restant al mercat francès.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT