ECONOMIA
Economia 19/07/2012

Indo demana als creditors que li perdonin el 80% dels 66 milions que deu

L'empresa, que fa dos anys va presentar concurs de creditors, espera tenir el 3 de setembre les adhesions suficients per tornar a la normalitat

T. G.
1 min
La borsa torna a autoritzar les compres especulatives

BarcelonaIndo Internacional espera superar l'actual situació de suspensió de pagaments amb una proposta de conveni que ha presentat aquest dijous a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). L'empresa de productes d'òptica arrossega un deute de 66 milions d'euros des de fa dos anys, quan va presentar concurs de creditors. Indo, que només conserva la divisió de muntures d'ulleres, ha proposat un conveni amb dues alternatives.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La primera modalitat demana una quitança del 80% del deute en un termini de quatre anys amb un de carència. Això significa que pagarà el 20% del deute als creditors. La segona proposta fixa una quitança del 50%, el pagament d'un 20% en un termini de cinc anys amb un de carència i la conversió de la resta (30%) del deute en un préstec participatiu. En aquest últim cas, l'amortització es farà en tres anys quan s'hagi pagat el 20%.

stats