Empreses catalanes
Economia 05/08/2011

Indo ven una de les seves participacions a una empresa nord-americana

L'òptica catalana ha anunciat la venda d'algunes de les seves participacions a l'empresa Optical Equipment Group. Durant els últims dotze mesos, Indo ha liquidat una filial francesa i una d'italiana, i ha tancat fàbriques a Tortosa, la Xina i Tailàndia.

Redacció
1 min

BARCELONA p { margin-bottom: 0.21cm; } La companyia òptica Indo, que actualment es troba en concurs de creditors, ha anunciat avui un nou pas en el seu procés de desinversió amb la venda de les seves participacions en l'empresa nord-americana Optical Equipment Group.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'empresa catalana ha advertit, en un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que l'acord assolit per vendre les seves accions queda supeditat "a l'aprovació mitjançant l'acte corresponent per part de l'autoritat judicial", en referència al jutjat mercantil número 6 de Barcelona, que supervisa el concurs de creditors.

Durant els últims dotze mesos, Indo ha liquidat una filial francesa i una d'italiana, ha tancat una fàbrica a la Xina, ha venut la factoria que tenia a Tailàndia i ha clausurat l'activitat de la seva planta a Tortosa (Baix Ebre). A més d'això, la companyia òptica va confirmar el passat 21 de juliol la venda per 546.560 euros de quatre establiments a la filial espanyola de la cadena Alain Afflelou.

La companyia també va vendre a final de juny actius procedents de la liquidació del negoci d'ulleres per 216.000 euros a la societat Vistamax, liderada per l'exdirector general de la companyia òptica, Antoni Olivella.

stats