ÒPTICA
Economia 11/06/2011

Indo ven la seva planta de lents a Tailàndia per 2,68 milions

La venda arriba onze mesos després de la declaració del concurs de creditors

Redacció
1 min

BarcelonaLa filial d'Indo Internacional, Indelor Lens, ha venut per 2,68 milions d'euros la seva planta de lents a Tailàndia a la societat Insight Equity, segons queda recollit a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'acord contempla la venda de l'immoble on es desenvolupa l'activitat productiva, la maquinària i les instal·lacions, a més d'incloure el traspàs d'un determinat nombre d'empleats, que no queda concretat per Indo, informa Efe.

La venda d'aquesta fàbrica arriba onze mesos després de la declaració de concurs de creditors (antiga suspensió de pagaments) en l'empresa òptica, un ajust de les condicions laborals de la plantilla i un procés de desinversió de filials i actius per part de la direcció.

La companyia òptica Indo, que està suspesa de cotització, va quadruplicar les seves pèrdues el 2010, fins a arribar als 50,72 milions d'euros, durant l'exercici en el qual l'empresa es va declarar en concurs de creditors.

El nivell de deute de l'empresa es va situar el 2010 en 36,2 milions d'euros, cosa que va implicar un empitjorament del 4,5% durant l'exercici.

stats