ECONOMIA
Economia 29/02/2012

Indo redueix les pèrdues fins als 7,9 milions per la venda de negocis

El grup de productes d'òptica Indo manté el seu pla de reestructuració, basat en la venda de les activitats a Àsia i la venda de la filial nord-americana

T. G.
1 min

BarcelonaIndo ha tancat l'exercici passat amb una facturació de 50,8 milions d'euros, dada que representa una caiguda del 21,7% sobre l'exercici anterior. Aquesta evolució s'ha donat pel canvi de perímetre del grup per les vendes i els tancaments realitzats. L'empresa de productes d'òptica s'ha desprès de l'activitat de muntures d'ulleres i ha completat la liquidació dels seus negocis a França i Itàlia, i de la cadena d'òptiques. Sense aquestes reduccions, la caiguda respecte al 2010 hauria sigut només del 7,7%.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquest sanejament ha suposat la reducció de les pèrdues en un 76%, fins a arribar a un benefici d'explotació negatiu de 7,9 milions. El 2011, l'empresa ha dissolt la filial xinesa i ha venut els actius de la de Tailàndia. També s'ha materialitzat la venda de la filial nord-americana Optical Equipment Group al soci majoritari Opti-Vue. Aquestes desinversions han reduït el balanç de la societat des dels 58,5 milions del 2010 fins als 38,9 milions de l'any passat.

stats