Empreses
Economia 04/08/2011

Mor el fundador de l'empresa de gelats Farggi, Jesús Farga

L'empresari va viure molt lligat al món del futbol, ocupant càrrecs a la directiva del FC Barcelona i de la Federació Catalana de Futbol.

Redacció
1 min

BARCELONA p { margin-bottom: 0.21cm; } L'empresari Jesús Farga, fundador i propietari del grup pastisser Farga, ha mort aquesta tarda a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El grup català que liderava és amo de marques de renom com les pastisseries Farga i els gelats Farggi, que compten amb 102 establiments a tot l'Estat.

Una de les darreres operacions que Farga va protagonitzar al capdavant de l'empresa el 2009 va ser la compra de la fàbrica d'Unilever (gelats Frigo) a Barcelona. L'operació va incloure quedar-se uns 80 treballadors i concentrar a les instal·lacions la producció de gelats del grup.

El grup Farga compta amb una facturació de 70 milions d'euros (dades de 2009). La meitat d'aquests ingressos provenen de les pastisseries Farga i dels gelats Farggi, que compten amb 102 establiments arreu de l'Estat.

A banda de la seva vessant empresarial, Farga va viure molt lligat al futbol català, ocupant fins ara la vicepresidència de l'àrea institucional de la Federació Catalana de Futbol.

També va estar vinculat al FC Barcelona (durant el mandat de Joan Gaspart) com a vicepresident tercer responsable del futbol base.

stats