Gay de Montellà, president de Foment del Treball, serà conseller del Banc de València

L'empresari català serà conseller amb caràcter independent, igual que Alberto Catalá, president de Fira València, i Lluís Badia. L'entitat valenciana s'integrarà a CaixaBank a finals de febrer

El president de la patronal catalana Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, serà nomenat conseller independent del Banc de València a la junta general ordinària d'accionistes que l'entitat celebrarà el proper 14 de març. En aquesta junta del banc valencià, que s'integrarà a CaixaBank a finals de febrer, també s'aprovaran els comptes anuals de l'exercici 2012 i el nomenament de nou membres del consell d'administració.

Gay de Montellà, president de la principal patronal catalana, serà conseller amb caràcter independent a nom de l'entitat financera valenciana, igual que Alberto Catalá, president de Fira València, i Lluís Badia.

Per la seva banda, seran consellers dominicals Juan Antonio Alcaraz, director general de La Caixa; Marcelino Armenter, director general adjunt de La Caixa; Francesc Xavier Coll; Javier Ceferino; Bibiano Manuel Martínez, i Antonio Vila.