Economia 13/02/2013

Gay de Montellà, president de Foment del Treball, serà conseller del Banc de València

L'empresari català serà conseller amb caràcter independent, igual que Alberto Catalá, president de Fira València, i Lluís Badia. L'entitat valenciana s'integrarà a CaixaBank a finals de febrer

Efe
1 min
Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball, ha insistit en el pacte fiscal.

BarcelonaEl president de la patronal catalana Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, serà nomenat conseller independent del Banc de València a la junta general ordinària d'accionistes que l'entitat celebrarà el proper 14 de març. En aquesta junta del banc valencià, que s'integrarà a CaixaBank a finals de febrer, també s'aprovaran els comptes anuals de l'exercici 2012 i el nomenament de nou membres del consell d'administració.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Gay de Montellà, president de la principal patronal catalana, serà conseller amb caràcter independent a nom de l'entitat financera valenciana, igual que Alberto Catalá, president de Fira València, i Lluís Badia.

Per la seva banda, seran consellers dominicals Juan Antonio Alcaraz, director general de La Caixa; Marcelino Armenter, director general adjunt de La Caixa; Francesc Xavier Coll; Javier Ceferino; Bibiano Manuel Martínez, i Antonio Vila.

stats