Jordi Mestre, nou president del Gremi d'Hotels

El vicepresident del Barça ha estat escollit per unanimitat i substituirà Jordi Clos en el càrrec

L'assemblea general del Gremi d'Hotels de Barcelona ha elegit avui per unanimitat Jordi Mestre com a nou president de l'entitat. La candidatura de Mestre era l'única que aspirava a la presidència del gremi, després que Jordi Clos anunciés que no es presentaria a la reelecció del càrrec. Mestre, fins ara vicepresident del gremi, substituirà Clos, que abandona l'entitat després de més de 20 anys al capdavant.

En l'assemblea convocada per a aquest dimarts, Jordi Mestre ha exposat les principals línies estratègiques per al nou mandat. Ha recalcat la importància de treballar per a un discurs positiu sobre el turisme i replantejar el Pla Especial Urbanístic d'Allotjaments Turístics (PEUAT) perquè afavoreixi el desenvolupament de la planta hotelera de Barcelona. D'altra banda, Mestre ha destacat la necessitat d'implementar noves eines per arribar a més públic i impulsar la internacionalització del Gremi d'Hotels.

Hotels del Gremi de Barcelona fan el salt i ja s’anuncien a Airbnb

Jordi Mestre és el president de la companyia hotelera Selenta Group, propietari de l'Hotel Sofia Barcelona, el Nobu i l'Expo Hotel. A part d'aquests tres hotels de Barcelona, Selenta té altres establiments a València, Marbella i Tenerife. Mestre també és membre del comitè executiu de Turisme de Barcelona i vicepresident de l'àrea esportiva del FC Barcelona des del 2015.