El grup Julià compra autocars Padrós per 2,5 milions d'euros

L'adquisició també preveu quedar-se amb la trentena de treballadors

El grup Julià ha comprat Autocares Padrós per 2,5 milions d'euros i reforça així la seva divisió de transport. Amb aquesta adquisició, Autocars Julià amplia la seva flota amb vint nous vehicles, fins a un total de 280.

També incorpora 30 treballadors provinents de Padrós, entre els quals hi ha els fills del fundador de la companyia. Amb l'operació, Autocars Julià reforça i optimitza la capacitat de servei a la zona nord de Barcelona, al Vallès i al Maresme, i intensificarà els serveis de transports de creueristes i congressos. Així, incorpora nous clients com Kuoni, Japan Travel Bureau, l'RCD Espanyol, el Grupo FCC i diversos centres escolars, com l'Escola Pia de Sarrià, Garbí o Voramar.

L'adquisició comporta també el lloguer d'una nova zona a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) de més de 6.000 metres quadrats, equipada amb oficines i serveis i que podrà acollir fins a 80 autocars. Es tracta d'una nova base d'operacions, que se suma a la que ja té la companyia a l'Hospitalet de Llobregat, i que permetrà un estalvi en desplaçaments, temps i combustible.