Cellnex no descarta tornar la seva seu social a Catalunya

La gestora d'infraestructures de comunicació la va traslladar a Madrid després de l'1-O

Cellnex, una de les empreses catalanes de l'Íbex-35, no descarta tornar la seva seu social a Catalunya, segons ha assegurat aquest dijous el conseller delegat de la companyia, Tobías Martínez. "Estem oberts a tornar a analitzar la situació", ha subratllat Martínez. "No hi tenim res en contra. És una qüestió que el consell d'administració revisarà quan toqui", ha assegurat.

Cellnex és una de les companyies catalanes que van tralladar la seu social fora de Catalunya –en aquest cas, a Madrid– després de l'1-O. "No és res definitiu [el traslladat de seu social a la capital espanyola]", ha insistit el conseller delegat moments abans de l'inici de la junta general d'accionistes que celebra l'empresa aquest dijous.

La companyia celebra la junta en plena expansió internacional i creixement: aquest dimarts Cellnex va anunciar una inversió de 4.050 milions d'euros per reforçar la seva presència a França, Itàlia i Suïssa. La inversió és molt ambiciosa, tenint en compte que l'empresa va invertir en tot l'any passat 670 milions d'euros i va generar uns beneficis de 31 milions. "Vam començar com una companyia espanyola i ara som en molts països", ha resumit el president no executiu de Cellnex, Marco Patuano.