Kave Home obre noves botigues a Madrid i Vigo

L’empresa, que està especialitzada en la venda de mobles per internet, va obrir el seu primer establiment físic a l’abril a l’avinguda Diagonal de Barcelona

La cadena catalana de mobles Kave Home ha obert dues noves botigues físiques a Madrid i Vigo. L’empresa, que està especialitzada en la venda de mobles per internet, va obrir el seu primer establiment físic a l’abril a l’avinguda Diagonal de Barcelona.

La botiga de la capital espanyola ocupa 700 metres quadrats, repartits en tres plantes, i és al barri de Salamanca, a pocs metres del carrer Serrano, el principal eix comercial de la ciutat. L’establiment està operatiu des del 19 de setembre passat, tot i que la companyia encara no l’ha inaugurat oficialment.

La cadena, que el 2013 va començar la seva activitat comercialitzant mobles a través de la seva plataforma d’internet, també ha obert una tercera botiga a Vigo. En el cas de la ciutat gallega, però, el local està regentat pel model de franquícia, mentre que els de Barcelona i Madrid estan gestionats per la companyia de manera centralitzada.

Amb l’obertura d’aquests dos nous establiments, l’empresa dirigida per Francesc Julià manté la seva aposta pel canal físic com a complement a la venda online, que és el nucli del negoci de la cadena. L’objectiu és arribar als 40 punts de venda el 2020, incloent-hi també corners en botigues de mobles d’arreu d’Espanya.

Possible salt a l’estranger

A banda d’Espanya, el grup també estudia implantar botigues en altres països on ja opera amb normalitat per internet, amb especial interès per Itàlia. A més del país transalpí, la marca de mobles també opera als Països Baixos i a França, el país on va començar la seva activitat abans de fer el salt al mercat espanyol.

Kave Home és una filial de Julià Grup, amb seu a Sils. El grup empresarial controla altres marques de mobiliari orientades al model business-to-business, és a dir, a la venda exclusiva a empreses. De fet, la companyia es va fundar als anys 80 per abastir de mobles i matalassos els hotels de la Costa Brava.

El conglomerat empresarial va tancar el 2018 amb una facturació de més de 50milions d’euros i té més de 180 empleats. L’empresa també té delegacions comercials i centres productius a Múrcia, la Xina, el Vietnam, Indonèsia i l’Índia, a banda d’un complex logístic de 30.000 metres quadrats a Fogars de la Selva.