Publicitat
Publicitat

La reforma laboral “simplificarà” el nombre de contractes

La ministra de Treball ha fet aquest anunci al Congrés de Diputats

La ministra de Treball, Fátima Báñez, ha assegurat avui que la reforma laboral “simplificarà” el nombre de contractes i “reorientarà” les bonificacions d'ocupació per als joves.

En la sessió de control al govern espanyol en el Congrés de Diputats, Báñez ha dit que la reforma, que l'executiu aprovarà demà, també reorientarà les polítiques actives d'ocupació específiques per als joves i permetrà utilitzar el 100 % de la prestació per desocupació, el que es coneix com capitalització , per posar en marxa una activitat .

La ministra ha anunciat els tres objectius de la reforma: atorgar “estabilitat” a l'ocupació, impulsar la “flexibilitat interna” a les empreses per evitar acomiadaments i fer de la formació un “dret individual”. Báñez ha reiterat que serà una reforma “completa”, “útil” i equilibrada per frenar a curt termini la “sagnia” de la destrucció d'ocupació. “Posarà les bases d'ocupació estable i de qualitat”, ha dit la ministra, que ha lamentat l'excés actual de “temporalitat i precarietat”.

“Treballarem en la formació dels joves perquè tinguin més oportunitats i se'n faciliti l'entrada al mercat de treball”, ha dit Báñez, que ha tornat a explicar que s'impulsarà un “compte de formació” que acompanyarà el treballador tota la seva vida laboral.

Etiquetes

Més continguts de