Economia 09/02/2012

La reforma laboral “simplificarà” el nombre de contractes

La ministra de Treball ha fet aquest anunci al Congrés de Diputats

Joan Faus
1 min

MadridLa ministra de Treball, Fátima Báñez, ha assegurat avui que la reforma laboral “simplificarà” el nombre de contractes i “reorientarà” les bonificacions d'ocupació per als joves.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En la sessió de control al govern espanyol en el Congrés de Diputats, Báñez ha dit que la reforma, que l'executiu aprovarà demà, també d'ocupació específiques per als joves i permetrà

La ministra ha anunciat els tres objectius de la reforma: atorgar “estabilitat” a l'ocupació, impulsar la “flexibilitat interna” a les empreses per evitar acomiadaments i fer de la formació un “dret individual”. Báñez ha reiterat que serà una reforma “completa”, “útil” i equilibrada per frenar a curt termini la “sagnia” de la destrucció d'ocupació. “Posarà les bases d'ocupació estable i de qualitat”, ha dit la ministra, que ha lamentat l'excés actual de “temporalitat i precarietat”.

“Treballarem en la formació dels joves perquè tinguin més oportunitats i se'n faciliti l'entrada al mercat de treball”, ha dit Báñez, que ha tornat a explicar que s'impulsarà un “compte de formació” que acompanyarà el treballador tota la seva vida laboral.

stats