Economia 30/05/2011

L'ARA rep el premi Pimes al millor treball periodístic en temes econòmics

El suplement ARA Emprenem és guardonat per “donar veu a les pimes de casa nostra”

Redacció
1 min
El director de l'ARA, Carles Capdevila, rep el premi de la ma del president de la Generalitat, Artur Mas, i del president de PIMEC, Josep Gonzalez / J. PIZARRO

BarcelonaEl diari ARA ha rebut aquest vespre el premi Pimes al millor treball periodístic en temes econòmics. El jurat ha valorat l'ARA com un “producte empresarial valent” i considera que ha estat “pensat" i que "ha analitzat les necessitats dels usuaris i s'ha configurat com a mitjà multiplataforma”.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Un dels motius pels que l'ARA també rep aquest premi és gràcies al suplement ARA Emprenem. Pimec hi posa especial èmfasi ja que “permet una difusió més àmplia del món econòmic i empresarial català, i dóna veu a les pimes de casa nostra”. A més, el veredicte remarca que “la versió digital permet ampliar els continguts a través de blocs econòmics i altres aplicacions, donant la promoció i la importància que l’emprenedoria es mereix en un context com l’actual”.

Els premis Pimes 2011 s'han donat aquest vespre al Palau de Congressos de Catalunya en un acte presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas, i en què s'ha guardonat una desena d'empreses més.

stats