Economia 19/08/2012

L'ARA busca els millors acudits sobre la crisi

L'humor es consolida com a refugi contra la recessió i la crisi de l'euro. Us convidem que envieu els vostres acudits preferits

Ara
1 min

BarcelonaUn home va a veure el director de la seva oficina bancària i li diu: "Vull iniciar un petit negoci. Per on començo?". "Molt fàcil", respon el banquer. "Compra'n un de gran i espera un temps".

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

És un dels molts acudits que han circulat per la xarxa d'ençà que va començar la crisi financera i la posterior crisi de l'euro. És una manera d'agafar-se amb optimisme la successió de notícies negatives que omplen cada dia les pàgines d'economia, tot i que també s'ha fet servir com a arma llancívola contra els polítics que la gestionen –o gestionaven–, com en aquest cas:

Sessió de treball del Consell Europeu: 19.15 h, dinar de treball; 20.00 h, reunions bilaterals i sessió dels països de l'eurozona; 22.00 h, roda de premsa; 22.05 h, Silvio Berlusconi va a la discoteca, ell convida a les begudes. Angela Merkel no hi va perquè no vol, Sarkozy perquè no pot i Papandreu perquè no es pot permetre el taxi de tornada.

A l'ARA busquem els vostres acudits preferits sobre la crisi, els que hàgiu llegit, i també que deixeu anar la imaginació i us n'inventeu de nous. Podeu enviar-los a 'economia@ara.cat' o deixar-los a la secció de comentaris d'aquesta notícia.

stats