Economia 08/02/2013

L'Estat no descarta fusionar CatalunyaCaixa amb Bankia si no rep "bones ofertes"

El termini per presentar ofertes s'acaba el 28 de febrer i l'Estat no vol col·locar l'entitat per un euro, com ha fet fins ara amb els bancs que ha venut

àlex Font Manté
1 min

S'AgaróL'Estat no vol regalar CatalunyaCaixa i, abans de fer-ho, estudiarà altres possibilitats, com trossejar-la -per vendre-la per parts- o fusionar-la amb Bankia.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

"Si hi ha una bona oferta es vendrà, si no hi ha una bona oferta no es vendrà", ha explicat Antonio Carrascosa, director general del Frob, en unes jornades d'Economia que se celebren a S'Agaró. El termini per presentar ofertes per CatalunyaCaixa s'acaba el 28 de febrer i l'Estat no té clar que pugui rebre ofertes prou altes. Preguntat per la possibilitat de fusionar-la amb Bankia, Carrascosa ha afirmat que aquesta "és una opció com n'hi ha una altra dotzena".

El que té clar el Frob (l'organisme públic que controla les entitats financeres nacionalitzades) és que no vol 'regalar' CatalunyaCaixa per un euro, com ha fet fins ara amb les entitats que s'ha venut. El Frob considera que CatalunyaCaixa està sanejada i per això vol obtenir a canvi una suma de diners que Carrascosa no ha volgut concretar.

stats