FINANCES
Economia 17/08/2011

L'ICF Holding incorpora Juan Roure i Aurora Catà com a consellers

Roure és professor d'Emprenedoria a l'Iese, i Catà és caçatalents a Seeliger y Conde

Ignasi Pujol
1 min

BarcelonaL'ICF Holding, la societat que vehicula algunes de les participacions empresarials de la Generalitat, ha nomenat consellers Juan Roure Alomar i Aurora Catà Sala.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Roure és professor d'Emprenedoria i Capital de risc a l'escola de negocis barcelonina Iese, i Catà és sòcia de la firma de caçatalents Seeliger y Conde, com a responsable de l'àrea de Mitjans de comunicació.

Juntament amb Roure i Catà, s'ha incorporat al consell de l'ICF Holding el conseller delegat de l'empresa pública Avançsa, Felip Muntadas-Prim.

L'ICF Holding participa al capital d'empreses com Catalana d'Iniciatives (accionista de Spanair), Fira 2000, Filmax Entertainment i MesFilms Inversions, a part de disposar de diferents societats de capital de risc.

Doctor en Filosofia a Stanford (EUA), Roure va cursar un MBA a l'escola de negocis Esade i va passar per Harvard (EUA). Roure lidera la xarxa d'inversors privats de l'Iese.

Catà, per la seva banda, ha treballat a Bank of America i va ser directora financera de Nissan Motor Ibérica fins l'any 1996, quan va ser nomenada directora general de RTVE a Catalunya. Més tard va ser consellera delegada de Planeta 2010 i directora general de Recoletos, l'antiga editora dels diaris Marca i Expansión. És enginyera industrial i MBA per l'Iese.

stats