Publicitat
Publicitat

ECONOMIA

La bonança a Wall Street suavitza la caiguda a les borses europees

L'Íbex-35 ha tancat finalment amb una caiguda moderada del 0,36%. Els índexs europeus han acabat per moderar les seves caigudes després de que Wall Street obrís a l'alça.

L'Íbex-35 ha tornat als números vermells i ha tancat amb una caiguda 0,36% després d'haver començat la jornada amb petits guanys de gairebé el 2% en alguns moments. A primera hora de la tarda la baixada ha arribat a situar-se en un 1,7%.

La ressaca que va deixar ahir el tancament de Wall Street amb una caiguda del 5,5% s'ha fet notar aquest matí en els parquets europeus, on hi ha hagut davallades pronunciades en alguns indicatius. Tot i això, l'obertura de Wall Street en positiu a mitja tarda ha retornat a la normalitat positiva molts indicatius i ha moderat la caiguda en d'altres.

És el cas de Londres, el FTSE 100 ha tancat en positiu amb un 1,89%, o bé Milà i París que ha guanyat un 0,52% i un 1,63% respectivament. Per una altra banda, el DAX alemany ha moderat la seva caiguda i ha acabat per tancar al -0,10%, després d'arribar a enregistrar caigudes per sobre del 2% a primera hora del matí.Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT