Publicitat
Publicitat

L'Íbex-35 tanca una jornada sense canvis a l'espera de la decisió del BCE

El selectiu espanyol puja només un 0,08%, amb la vista posada al suposat programa de compra de bons del Banc Central Europeu

Els inversors fa dies que aguanten la respiració a l'espera del que digui demà el president del Banc Central Europeu, Mario Draghi. L'anunci d'un nou programa de compra de deute per part del BCE suposaria una bombolla d'aire per als inversors, però aquests no acaben d'estar segurs que Alemanya cedeixi.

Aquest dilema s'ha traduït en una jornada gairebé plana per a l'Íbex-35, que ha pujat només un 0,08% i ha tancat gairebé igual que ahir, en els 7.494 punts.

Entre els valors que han tancat en verd destaca la constructora Sacyr Vallehermoso, que ha guanyat un 7,45%. Darrere seu s'hi han situat OHL, del mateix sector, que ha guanyat un 3,25%, i Acciona, que amb un increment del 2,32% ha acabat en tercer lloc.

Els valors que més han perdut han estat ACS, que ha caigut un 3,18%, FCC, amb una caiguda del 2,62% i ArcelorMittal, que ha perdut un 2,35%.

A Europa l'índex Euro Stoxx, on s'agrupen les 50 empreses europees més grans, ha pujat un 0,22%. La borsa de Frankfurt, al seu torn, ha pujat un 0,46%. París ho ha fet un 0,20%. Milà i Londres, en canvi, han caigut un 0,62% i un 0,25%, respectivament.

Etiquetes

Més continguts de