L'aerolínia israeliana Arkia connectarà Lleida amb Tel Aviv a partir de l'estiu

La companyia operarà amb vint vols xàrter diaris a partir del 27 de juny

L'aerolínia israeliana Arkia té prevista la connecció entre els aeroports de Lleida-Alguaire de el de Tel Aviv a partir del 27 de juny, segons ha informat aquest dijous en un comunicat. Oferirà vint vols xàrter -deu d'anada i deu de tornada- aquest estiu, i vint més a l'hivern.

La companyia aèria, que mou un milió de passatgers anuals, operarà aquests vols amb avions Embraer 190, que tenen capacitat per a 110 passatgers, segons ha explicat la directora de l'àrea de Negocis, Orly Peleg. La nova ruta respon a la voluntat de "buscar constantment noves destinacions de vacances per al mercat israelià".

En aquest sentit, Peleg ha destacat la cooperació de la Generalitat i la Diputació de Lleida. Ha assegurat també que la nova connexió entre Tel Aviv i la capital del Segrià és "el principi d'una llarga col·laboració".

Arkia, que té una flota de nou avions, serveix una cinquantena de destinacions en 28 països europeus i antigues repúbliques soviètiques. També ofereix serveis turístics i paquets de vacances d'esquí, circuits i estades d'hotel. La companyia opera amb vols regulars entre Barcelona i Israel des de 2008.