AEROLÍNIES
Economia 25/03/2011

L'aeroport del Prat augmentarà un 15% les seves operacions durant la temporada d'estiu

Per a la temporada d'estiu "hi ha hagut un 15% més de reserves de drets d'aterratge i enlairament" a l'aeroport del Prat, segons que ha explicat el secretari d'Estat d'Infraestructures, Isaías Táboas

Redacció
1 min

BarcelonaL'aeroport del Prat registrarà un increment del 15% en el nombre d'operacions durant la temporada d'estiu i estrenarà noves connexions amb Sao Paulo i Miami, amb la previsió de registrar un 20% més de passatgers que el 2010.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El secretari d'Estat d'Infraestructures, Isaías Táboas, ha explicat avui que El Prat està "en el camí de la recuperació" i que per a la temporada d'estiu "hi ha hagut un 15% més de reserves de drets d'aterratge i enlairament, el que preveiem que es traduirà en un 20% més de passatgers".

El secretari d'Estat també ha destacat "el reforç de les connexions amb Buenos aires, Tel aviv o Nova York".

Les noves rutes intercontinentals s'estrenaran aquest dilluns amb el vol de Singapore Airlines a Sao Paulo i el dimarts amb el vol d'Iberia a Miami.

Segons que informen fonts d'AENA, també hi haurà un increment de freqüències dels enllaços amb Mèxic (Aeroméxico), Nova York (American Airlines) i Buenos Aires (Aerolíneas Argentinas).

Així mateix, s'incrementarà la capacitat dels avions de Qatar Airlines amb Doha i de Delta Airlines amb Nova York, a la vegada que hi haurà noves destinacions i increments de freqüències a aeroports europeus.

stats