Economia 24/01/2011

L'avaria de tres trens causa retards en tres línies de Rodalies Renfe

1 min

BarcelonaL'avaria de tres trens ha provocat a les primeres hores d'aquest matí retards a tres línies de Rodalies Renfe, la R4, la R3 i la R1, segons que ha confirmat a Efe un portaveu de l'empresa.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Una de les més afectades, i en la qual es registren 20 minuts de retards, és la R4, ja que cap a les 08.55 hores s'ha quedat avariat un tren entre les estacions de Cerdanyola del Vallès i Montcada i Reixac (Vallès Occidental).

Poc abans, cap a les 08.51 hores, a la línia R3 de Rodalies s'ha avariat un altre tren a Puigcerdà (Cerdanya), que ha obligat a transportar en autocar els passatgers que viatjaven en sentit Barcelona fins a l'estació de Ribes de Freser (Ripollès).

Des de Renfe s'ha destacat que fins que no se solucioni el problema, els trens amb destinació a la capital catalana d'aquesta línia sortiran de l'estació de Ribes de Freser.

A la R1 també s'ha produït a les 07.20 hores una avaria d'un tren a Maçanet de la Selva (Selva) que ha causat retards en aquesta línia, amb destinació a Barcelona.

Les mateixes fonts han remarcat que cap a les 09.30 hores la situació estava gairebé normalitzada a les línies R3 i R1, i que l'única incidència que seguia activa era el retard de 20 minuts a la R4.

stats