Economia 29/01/2013

L'oferta final per a l'aeroport de Castelló només és de 87,5 milions d'euros

Els més de 100 milions que falten per arribar a la xifra anunciada per la Diputació de Castelló seran inversions en l'aeroport

Acn
1 min
L'aeroport de Castelló, impulsat per la Diputació, no ha tingut cap vol des que es va inaugurar.

Castelló de la PlanaLa Diputació de Castelló ha concretat que l'oferta per l'aeroport de Castelló ascendeix a 87,5 milions dels 200 anunciats pel president de la gestora Aerocas, Carlos Fabra. Així ho ha confirmat el diputat del Bloc Nacionalista Valencià (BNV) a la corporació, Enric Nomdedéu, després de rebre la resposta per escrit del president de la Diputació, Javier Moliner. En una pregunta adreçada al president de la corporació provincial, el diputat Enric Nomdedéu reclamava conèixer quina quantitat dels 200 milions anunciats corresponia a la compra de l'aeroport i quina a inversions complementàries.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La inversió total en l'aerport de Castelló s'estima en 155 milions d'euros, segons Nomdedéu. La societat pública Aerocas va fer públic fa unes setmanes a través del seu president, Carlos Fabra, l'oferta de 200 milions per la compra de l'aeroport de Castelló. L'oferta de compra incloïa sense especificar les quantitats l'aeroport i les inversions en el seu entorn.

L'aeroport és propietat de la societat pública Aerocas (formada al 98% per la Generalitat Valenciana i el 2% per la Diputació de Castelló). L'expresident de la corporació provincial, Carlos Fabra, presideix des de la seva fundació la societat que controla aquesta polèmica infraestructura, inaugurada ara farà dos anys i encara sense acollir cap vol.

stats