TELECOMUNICACIONS
Economia 22/07/2011

Gaspart: "Després dels JJOO, ser capital de la tecnologia mòbil és la millor notícia"

El president de Turisme de Barcelona diu que celebrar el Mobil Congress fins al 2018 és una oportunitat per guanyar-se un lloc d'honor al mapa de la indústria d'alt valor tecnològic

Elena Freixa
1 min

BarcelonaEl president de Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, s'ha felicitat avui pel nomenament de la ciutat com a capital mundial de la tecnologia mòbil, una fita per la qual han lluitat plegats amb la Fira de Barcelona i les administracions. "Des de la decisió dels JJOO, aquesta és possiblement una de les notícies més importants per Barcelona", ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els membres del GSMA, organitzadors del Mobile World Congress, han decidit reunits a Londres que Barcelona segueixi com a seu d'aquest esdeveniment entre el 2013 i el 2018. En declaracions a l'ARA, Gaspart ha subratllat l'oportunitat que representa per atraure talent i crear a la ciutat un bressol d'alt valor tecnològic.

"Potser encara no es pot calibrar el que suposarà, i no parlo només d'impacte econòmic", ha afegit, i ha dit que ara tot just comença la feina per fer-ho molt bé i fer de la ciutat tot un referent del sector.

La tria de Barcelona, que s'ha imposat a París, Munic i Milà, també és una mostra de l'èxit del model de treball público-privat que caracteritza. "Així aglutinem l'ambició privada en la tasca del dia a dia amb un suport públic imprescindible per aconseguir fites", ha explicat.

stats