Manel Jadraque, exconseller delegat de Desigual, torna a la moda amb el grup francès Celio

El català ha estat nomenat conseller delegat de Jennyfer, la cadena de roba femenina del grup Celio 

L'exconseller delegat de Desigual, Manel Jadraque, torna al món de la moda més d'un any després d'haver estat cessat del seu càrrec a la firma barcelonina. Segons ha explicat Jadraque a l'ARA, aquesta setmana mateix s'ha traslladat a París per ocupar el càrrec de conseller delegat a la cadena de moda femenina Jennyfer, del grup francès Celio.

Manel Jadraque: "Els descomptes són una droga"

Fins ara, després de la seva etapa a Desigual, que des d'aleshores es troba en plena r eformulació de la imatge i estructura corporativa, Jadraque s'havia dedicat a l'assessorament en transformació digital per a negocis des de l'agència Talent Republic, dels fundadors de Wallapop, que el va nomenar coconseller delegat.

De fet, la cadena Jennyfer, que compta amb 500 botigues a 31 països, 2.000 treballadors i 300 milions de facturació l'any 2015, no té presència a l'estat espanyol i gairebé no compta amb un canal de venda 'online'. A partir d'ara, com ha avançat aquesta matinada el mitjà especialitzat modaes.es i tal com explica Jadraque, el català comença "una nova etapa" des de França i sota les ordres directes de Guillaume Motte, president del grup francès.

Abans d'aquest descans d'un any a Barcelona després de Desigual, Manel Jadraque feia 25 anys que estava vinculat al món de la moda, a marques com Loewe i Luis Vuitton. Però és més conegut per la seva última dècada a la cadena catalana Desigual, on va entrar com a responsable d’operacions i va acabar els últims dos anys com a conseller delegat, fins que va ser cessat del càrrec a mitjans del 2015 i rellevat pel fundador de la marca, Thomas Meyer. Des d’aleshores, la marca de “La vida és xula” està en reestructuració, tant de l’equip directiu com del negoci, un canvi que es veu fins i tot en els seus colors i estampats, que han perdut intensitat.