MODA

Entre les ciutats escollides hi ha Xangai, Ningbo, Taiyuan, Sant Petersburg i Stavropol

Mango segueix afiançant la seva presència a la Xina i Rússia

Obrirà 36 noves botigues l'any vinent, 26 al país asiàtic i 10 a la Federació Russa


Mango reforçarà la seva presència a la Xina i Rússia amb 36 noves botigues, 26 de les quals se situaran a la Xina i 10 més a Rússia. En concret, Mango obrirà a la Xina deu noves botigues i 16 nous espais en centres comercials en el primer semestre del 2011, en ciutats com Xangai, Ningbo o Taiyuan. La companyia, que va arribar al país asiàtic al 2002, té 121 punts de venda.

Respecte a Rússia, Mango preveu obrir 10 centres a les principals ciutats com Sant Petersburg, Stavropol i Orenburg, després que el passat 15 de desembre obrís dues botigues a Saratov i Moscou. Actualment, la companyia té 72 punts de venda en territori rus, 62 de les quals són franquícies i 10 són centres propis.

Mango disposa de més de 1.700 botigues repartides en 102 països, i al 2009 també va dur a terme un pla d'expansió amb l'obertura de 8 centres a Espanya i 153 a l'estranger. A més, va consolidar la seva presència a l'Europa de l'est, l'Orient Mitjà i l'Àsia, i va penetrar en països com Iraq, Bielorússia i Guatemala.

Més continguts de